Sztárok

Megáll az eszed, ha meglátod ezeket a régi fotókat Ozzy Osbourne-ról: szemtelenül jóképű volt fiatalon a rock fenegyereke

Ozzy Osbourne már 74 éves, sokan pedig nem is emlékeznek már arra, hogyan nézett ki fiatalon – pedig érdemes néhány pillantást vetni a régi fotóira, ugyanis pimaszul sármos fiatalember volt annak idején.

Rocklegenda

John Michael Osbourne 1948. december 3-án született az észak-angliai Astonban, fiatal éveit pedig Birminghamben töltötte. Nehezen kezelhető gyerek volt, akinek diszlexiája miatt külön is gondot okozott a tanulás – a zene azonban nem. Már az iskolában létrehozta az Earth együttest, amelynek tagja volt Tony Iommi gitáros, akivel a 40 éve alakult Black Sabbathban folytatta. Az olykor hátborzongató énekhangot produkáló Osbourne tíz évet töltött a zenekarral, hatalmas koncerteket hoztak össze – Kaliforniában 1974-ben negyedmillió ember előtt játszottak. A Black Sabbath lemezeiből több mint ötvenmillió fogyott, a zenekar a rock and roll halhatatlanja lett, és Angliában is kiérdemelte ezt a megbecsülést. A rock fenegyerekének nevét mindenhol ismerik a világon, ma már azonban csak kevesen emlékeznek arra, hogyan is nézett ki a fiatal éveiben – galériánkban most megmutatjuk.

Ozzy - ahogy a világban ismerték - rendesen pusztította magát: ivott, drogozott, és ez vezetett kenyértöréshez zenésztársaival. A Never Say Die volt az utolsó közös lemezük. Később néha feltűnt a Sabbathtal - például a Live Aiden -, de nem csinált rendszert belőle.
Kattints a további képekért!

Columbo megformálója, Peter Falk piszkosul sármos férfi volt fiatal éveiben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!