Sztárok

Kajdi Csaba ezúttal sem kertelt: bevallotta, mit gondol valójában az Insta-modellekről

Kajdi Csaba szerint nem lehet egy lapon említeni a profi modelleket és a kizárólag Instagramon pózoló-reklámozó tiszavirágú életű fiatalok produktumát.

Sok mindent megtapasztalt a modellszakmában

Kajdi Csaba soha nem rejti véka alá a véleményét, különösen olyan témákban nem, amelyek érintik a modellek világát. A közösségi oldalak megmondóembere foggal-körömmel harcol a tehetséges, profi modellek presztízséért. "Teljesen más egy olyan Insta-modell, aki csak ott, abban a térben létezik és fotózkodik, mint az, aki profiként dolgozik a valódi modell szakmában. Az előbbieknél gyakran látni egy teljes átalakítást is akár: megváltoztatják a járomcsontjukat, feltöltetnek ezt vagy azt. A profi modellek világában ilyenről szó sincs! A természetesség a lényeg, mert ha valaki erre a szakmára született, akkor nem lesz több, jobb, szebb attól, hogy átalakíttatja magát. Úgy jó, ahogy van, nincs szükség átszabásra" - mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla, aki sok mindent megtapasztalt már a modellszakmában töltött évei alatt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.