Sztárok

Gondoltad volna? Meglepő titkok a Kardashian-Jenner lányokról, amikről még a legnagyobb rajongók sem hallottak

A Kardashian család ma már megkerülhetetlen a divat és szépségiparban, de hogy szerezték meg a világhírnevet?

Mindenki tudja, kik ők

Robert Kardashian Sr. örmény származású jogász és Kris négy gyermeket neveltek közösen, amikor az apa elvállalta, hogy barátja, O. J. Simpson egyik védőügyvédje lesz – Robert a per közben valódi hírnevet szerzett. Nem sokkal ezután elvált a Kardashian házaspár, Kris pedig az olimpiai aranyérmes Bruce Jenner (ma már Caitlyn Jenner) felesége lett: két lányuk született, Kendall és Kylie. 2007-ben indult el a családról szóló reality sorozat, a Keeping up with the Kardashians, ami a vártnál jóval nagyobb nézettséget hozott és a tervezett egy évad után még tizenkilencet élt meg. Csupán tizenkét hónap kihagyással érkezett a folytatás a Disney+-ra, a The Kardashians dokumentum-reality, ahol az előző sorozattól eltérően, igazán bizalmas és bensőséges módon tekinthetünk be a család mindennapjaiba – a második évad utolsó epizódja november 24-én került fel a platformra. Ennek apropóján most összegyűjtöttük a Kardashian-Jenner lányokról azokat a tényeket, amit még talán a sorozat legnagyobb rajongói sem ismernek:

A legidősebb Kardashian lány, Kourtney első munkahelyén produkciós asszisztensként dolgozott filmforgatáson, így ő a kamera másik oldalán is állt. Ex-partnerével, Scott Disickkel, három gyereket nevelnek közösen, mégsem házasodtak össze az együtt töltött 9 év alatt. Az üzletasszony jelenleg Travis Barker felesége, ennek ellenére nem egy háztartásban élnek.
Kattints a további képekért!

A Kardashian és Jenner nővérek köztudottan szívesen járnak különböző szépészeti kezelésekre, ennek köszönhetően pedig mind bámulatosan néznek ki. No de melyek azok a beavatkozások, amik a kedvenceik közé tartoznak?

Leadfotó: Emma McIntyre/E! Entertainment/NBCU Photo Bank/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.