Sztárok

Szexbotrányaitól volt hangos a sajtó: nagy kanállal habzsolta a férfiakat a hercegnő, hírességek is megfordultak az ágyában

Stefánia hercegnő ma már nyugodt életet él, fiatalon azonban a monacói királyi család fekete bárányának számított.

Hercegnőhöz képest rendkívüli életút

Grimaldi Stefánia Mária Erzsébet monacói hercegnő meglehetősen izgalmas személyiség: Rainier monacói herceg és a tragikus autóbaleset következtében elhunyt Grace Kelly ifjabbik leányaként elsősorban meglehetősen zajos és nem feltétlenül a Gothai Almanachban szereplő család tagjánál megszokott életvitelével szerzett magának hírnevet. Először divattervezőként jelentkezett, saját strandruha-vállalatot alapított, mi több, meglehetősen kevés textiliából készült fürdőruha-modelljeit maga mutatta be. Ezután megpróbálkozott a rockzenével, nem is sikertelenül: két aranylemeze van, korábban pedig filmstúdiókba is készült, végül felhagyott a zenei pályafutással. Sokszor szerepelt az újságok címlapjain a zabolátlan életvitelével: első nagy szerelme még 17 évesen a színész, Jean-Paul Belmondo autóversenyző fia, Paul volt, majd összeszűrte a levet Alain Delon fiával, Anthony Delon amerikai színésszel, a Renault Forma–1-es pilótájával, Alain Prost-tal, a német teniszcsillaggal, Boris Beckerrel, valamint egy rockénekessel is. Stefánia szerelmi kalandjainak azután lett vége, hogy megszületettek a gyermekei – addig azonban két kanállal habzsolta az életet. Részletek a galériában!

Az 57 esztendős hercegnő fényűző életet él a monacói sziklán található, többemeletes Villa Clos Saint-Martinban: a tengerre néző kilátást, óriási medencét, valamint számos lakosztályt és irodát biztosító rezidencia évek óta Stefánia és családja birtokában van.
Kattints a további képekért!

Grace Kelly egy rendezvényen ismerte meg az akkor 19 éves Diana hercegnőt: a két nő szóba elegyedett egymással, a monacói hercegné pedig fontos dolgot árult el Károly herceg választottjának.

Leadfotó: Facebook/ Princess Grace and family, Monaco

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.