Ötödször is megnősült a legendás rockzenész: felesége 35 évvel fiatalabb nála

A Pink Floyd 78 éves társalapítója, Roger Waters immár ötödik alkalommal mondta ki a boldogító igent. Párja korábbi sofőrje, a 43 éves Kamilah Chavis.

Már gyakorlott férj

Minden idők egyik legnagyobb rocklegendája Roger Waters, a Pink Floyd alapítótagja, basszusgitárosa, zeneszerzője és énekese. Frontemberként óriási sikereket ért el a bandával – a nyolcvanas évekre a zene történelmének egyik legsikeresebb zenekara lettek, mind kereskedelmi, mind kritikai téren –, 1985-ben mégis hasonlóan termékeny és eredményes szólókarrierbe kezdett.

Igazi rocksztárhoz méltón a nők is mindig körülvették. Először 1969-ben nősült meg, ekkor gyermekkori szerelmét, Judith Trim fazekasművészt vette el. A gyermektelen házasság aztán 1975-ben válással végződött.

Egy évvel később egy brit arisztokratát, Lady Carolyne Christie-t vette feleségül, tőle két gyermeke született: Harry szintén zenész lett, az ezredforduló óta apja billentyűseként kíséri őt a turnékon, lányuk, India pedig modellként épített karriert. 1992-ben váltak el, a következő évben pedig Waters már Priscilla Phillips férje volt, akivel 2001-ig tartó házasságának gyümölcse egy gyermek, aki a Jack nevet kapta.

2004-ben Waters eljegyezte Laurie Durning színésznőt, akit végül csak 2012-ben vett nőül, három évvel később pedig már be is adták a válókeresetet. Úgy tűnik azonban, hogy a rocker egy valódi romantikus lélek, ugyanis idén októberben ötödszörre is kimondta a boldogító igent.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2