Sztárok

Oszter Sándor remeteéletet él, egyedül maradt hatalmas házában

Rózsa Sándor egykori megformálójának mostanában egyhangúan csordogálnak a mindennapjai.

Színész és üzletember

Oszter Sándor szinte mindent elért már a színészi pályán, amiről egy aktor csak álmodozhat: vitrinjében szakmai elismerések (érdemes művész kitüntetés, Jászai- és Kossuth-díj) sorakoznak, Rózsa Sándor szerepével pedig bekerült a magyar filmművészet panteonjába. Emellett persze a színpadon is sok emlékezetes karaktert formált meg, ugyanakkor az apai ágon gazdag molnárcsaládból származó Oszter üzletemberként is ismertté vált. A 72 éves színész a Hot! magazinnak elárulta, hogy mostanában magányosan tölti az estéit.

Elvonult a világ elől

Oszter jelenleg egyedül él hatalmas házában, de a mostani koronakrízis miatt egyáltalán nem bánja, hogy így adódott.
Kattints a további képekért!

A Szomszédok című sorozat Etusa 84 éves lett.

Leadfotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.