Fájdalmas részletek - Az Oscar-díjas színész megjósolta halálát

A nagyszerű filmsztár 46 éves korában hunyt el.

Álruhás siker, ami mögött drog és depresszió lapult

Két évvel ezelőtt ünnepelhette volna 50. születésnapját Philip Seymour Hoffman, aki a New York-i színpadokról indulva előbb Hollywood egyik legzseniálisabb karakterszínésze lett, majd Oscar-díjat is megszerezte. Több mint 20 éves színészi pályáját áthatotta kábítószeres múltjával való harc és mániás depressziójának leküzdése. 2014. február 2-án elvesztette a küzdelmet, de halála nem lepte meg sem őt, sem a környezetét.

Fiatal korában éveken keresztül heroin- és alkoholfüggő volt, aminek következtében 22 évesen dönteni kellett, hogy leáll végleg vagy belehal. Megrémítette, hogy nem fogja valóra váltani álmát, hogy híres színész legyen, ezért elvonókúrának vetette alá magát.

A sikerek jöttek, gyönyörű partnere lett Mimi O'Donnell jelmeztervező személyében, akitől három gyereke született. Látszólag olyan családja lett, amiről mindenki álmodik. Több mint húsz évvel a rehab után azonban a The Master forgatásának befejezéséhez kapcsolódó ünnepség során újra a pohár után nyúlt, ami elindította visszaesését.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!