Sztárok

Megszólalt az orvos Gálvölgyi János állapotáról: Ekkorra épülhet fel a színművész, sokáig eltarthat a gyógyulás

Gálvölgyi János orvosa elmondta, mi kell ahhoz, hogy a színművész felépüljön és hazamehessen a kórházból.

Több hetes rehabilitációra kell készülni

Gálvölgyi János múlt héten került kórházba légzési nehézségek miatt. A színművészt az intenzív osztályra szállították, majd gyermekei hétfőn tudatták a nyilvánossággal, hogy túl van az életveszélyen. Egy orvos most azt is elmondta, várhatóan mikor épülhet fel teljesen.

"Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek" - írta hétfőn Gálvölgyi Dorka a Facebook-oldalán, hogy megnyugtassa édesapja rajongóit.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.