Sztárok

Ördög Nóra és Nánási Pál 13 év után is odavannak egymásért: így sikerül fenntartaniuk a harmóniát a házasságukban

Ördög Nóra élete java részt a munkáról és az egyéb elfoglaltságokról szól, emellett azonban mindig jut kellő energiája a gyermekeire, no és persze arra, hogy férjével, Nánási Pállal egymásra is jusson idejük.

Kiegyensúlyozott a kapcsolatuk

Ördög Nóra és Nánási Pál Magyarország egyik legkedveltebb sztárpárjának számítanak: hosszú évek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul gyönyörű családot tudhatnak a magukénak, hiszen két csodaszép gyermeket nevelnek. 2010-ben házasodtak össze, majd 2013-ban megszületett első gyermekük, Nánási Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel. A műsorvezető és férje között láthatóan még mindig tökéletes a harmónia, és 13 év után is odáig vannak egymásért, pedig egyikük sem szenved hiányt a tennivalókból, így nem csoda, hogy olykor ők is igénylik a nyugalmat, illetve a pihenést. Ahhoz, hogy ez nyáron teljes mértékben megvalósulhasson, kénytelenek átgondolni, milyen változtatásokat hozzanak az életükben. Részletek a galériában!

Ördög Nóráéknál mindig pörög az élet. A házaspár az utóbbi években egyáltalán nem unatkozott, hiszen a gyermeknevelés mellett közös vállalkozásukkal, a Nekem a Balaton bisztróval is rengeteget foglalkoznak. Éppen ezért a műsorvezető folyamatosan azon dolgozik, hogy megtalálja az arany középutat a munka és a kikapcsolódás között.
Kattints a további képekért!

Mici életét egészen az elejétől nyomon követhetik a Nánási család fanjai, az azonban sokkoló, hogy a legfrissebb képeken Mici mennyire hasonlít édesanyjára.

Leadfotó: Instagram/ ordognora

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!