Sosem hallott titok derült ki Azahriah múltjából: a népszerű énekes most először beszélt róla a nyilvánosság előtt

A Backstage Magic című, újonnan induló sorozat legelső epizódjában Azahriah és Desh vendégeskedett, a műsorban pedig a népszerű magyar énekes egyik titkára is fény derült.

Mindenkit elvarázsol, szó szerint

Kiss V. Balázs, bűvész-illuzionista most induló sorozatában, a Backstage Magic-ben a hazai zenei élet legismertebb arcait varázsolja el. Neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis rendszeresen járja az országot bűvész show-ival, amiktől mindenkinek tátva marad a szája. Hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta Angliától Svédországon át az Arab Emírségekig, emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője. A debreceni Nagyerdei Stadionban több mint 20.000 ember figyelte óriás LED-falakon mutatványait, és a Budapest Parkban is tartott már önálló show-t. Balázs a kártyatrükköket épp olyan élvezettel és profizmussal hajtja végre, mint mikor éles tárgyakkal hoz össze meglepő mutatványokat, amikből a Backstage Magic sorozat alatt sem lesz hiány.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.