Sztárok

Sosem hallott titok derült ki Azahriah múltjából: a népszerű énekes most először beszélt róla a nyilvánosság előtt

A Backstage Magic című, újonnan induló sorozat legelső epizódjában Azahriah és Desh vendégeskedett, a műsorban pedig a népszerű magyar énekes egyik titkára is fény derült.

Mindenkit elvarázsol, szó szerint

Kiss V. Balázs, bűvész-illuzionista most induló sorozatában, a Backstage Magic-ben a hazai zenei élet legismertebb arcait varázsolja el. Neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis rendszeresen járja az országot bűvész show-ival, amiktől mindenkinek tátva marad a szája. Hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta Angliától Svédországon át az Arab Emírségekig, emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője. A debreceni Nagyerdei Stadionban több mint 20.000 ember figyelte óriás LED-falakon mutatványait, és a Budapest Parkban is tartott már önálló show-t. Balázs a kártyatrükköket épp olyan élvezettel és profizmussal hajtja végre, mint mikor éles tárgyakkal hoz össze meglepő mutatványokat, amikből a Backstage Magic sorozat alatt sem lesz hiány.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!