Vallott a sztáranyuka: Ezt egyszerűen képtelen elviselni Ördög Nóra

Nem titkolja, ez a dolog nagyon zavarja.

Ördög Nóra hátrányos helyzetű gyermekeken segít

A 36 éves Ördög Nóri hét éve él boldog házasságban Nánási Pállal, akitől két tündéri gyermeke született, a 4 éves Mici és a 3 éves Vencel. A műsorvezető már az ő érkezésük előtt is érzékeny volt a hátrányos helyzetű gyermekek problémáira, az elmúlt években pedig aktívan kampányol a megsegítésükért. A hét elején a Vöröskereszt szigetszentmiklósi bázis óvodájában találkoztunk vele, ahol a sztáranyuka egy olyan csoporttal ismerkedett meg, akik közül sokan nem a legideálisabb körülmények között nevelkednek. Mindezt azért tette, hogy felhívja a figyelmet rájuk, illetve egy nagyszerű lehetőségre, amellyel mindenki élhet, ha segíteni szeretne, de nem tudja, hogyan.

„Egy jótékonysági akcióra (Apró segítség hatalmas öröm) szeretnénk felhívni a figyelmet és minél nagyobb hírverést csapni neki, mert azt gondolom, tényleg nagyon jó dologról van szó. Nagyon szeretem az olyan jótékonysági akciókat, ahol nem valami olyanra szeretnénk rávenni az embereket, amit egyébként nem csinálnának, csak azt kérjük tőlük, amit egyébként is tennének és egy kis tudatosságot. Most nagyon egyszerű a feladat: ha november 29-éig a SPAR és INTERSPAR áruházakban Procter & Gamble (P&G) terméket vásárolnak, akkor az ár 1 százaléka a Magyar Vöröskereszthez kerül. Ezzel abban segítünk, hogy ezek a gyerekek egy tisztább, rendezettebb otthonba térhessenek haza a nap végén” – mondta el a részleteket Nóri az óvoda kertjében, majd folytatta.

„Azért jöttünk most el ebbe a szigetszentmiklósi óvodába, mert ennek a kampánynak a középpontjában a gyerekek állnak. Kíváncsiak voltunk arra, hogy számukra mit jelenet a tisztaság, segítenek-e otthon például a házimunkában. Jó volt hallani, hogy igen. Szerintem először nem értették a kérdést, de amikor elkezdünk konkrétumokról beszélgetni, akkor például az egyik kisfiú mondta, hogy igen, ő szokott otthon söprögetni. Ekkor a többieknek is eszébe jutott, hogy igen, persze, ő szokott segíteni a konyhában, szokott mosogatni, elpakolja maga után a játékait, letörli a polcát, rendet rak és így tovább. Tehát ez benne van a buksijukban. Nyilván nem minden családnak van meg a lehetősége, hogy az ehhez szükséges eszközöket megvásárolja, ebben tud segíteni ez a kampány. Ezen keresztül pedig mi magunk is, azzal, ha tudatosan vásárolunk” – tette még hozzá a műsorvezető, akit láthatóan gyorsan megszerettek az ovisok.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak