Sztárok

Ördög Nóra bevallotta: Torokszorító pillanatokat élt át az Ázsia Expressz alatt

A műsorvezetőt családja is elkísérte az útra, amely egyáltalán nem volt egyszerű.

Ázsia Expressz 2.

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb sztáros utazós-realtiy műsora, az Ázsia Expressz, hamarosan folytatódik a TV2 műsorán. A tévénézők új celebpárosokat, új feladatokat és új helyszíneket ismerhetnek meg a széria következő évadában. A műsor háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra lesz, akit a közel másfél hónapig tartó forgatásra elkísért családja is, férje, Nánási Pál és két gyermekük, Mici és Venci. A kicsik nagyon élvezték az újabb kalandot, azonban szüleiknek nem mindig volt olyan egyszerű és önfeledt a forgatások időszaka. Különösen Nórinak okozott nehéz pillanatokat az ázsiai kaland.

Az első epizód sajtópremierjén a műsorvezető és férje bővebben is meséltek nekünk arról, hogyan élték meg a második rész forgatási munkálatait.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.