Sztárok

Orbán Viktor elárulta, hogyan telik náluk a karácsony: a miniszterelnök családi titkokról rántotta le a leplet

Már csak pár nap, és itt a karácsony – az ünnepekre bizony nem csupán mi, közemberek készülünk gőzerővel, de bizony a hírességek, politikusok is, köztük Orbán Viktor, aki egy videóban árulta el, hogy is zajlik náluk a keresztények szent ünnepe.

Kérdezz-felelek

Advent alkalmából Magyarország miniszterelnöke egy videósorozattal lepte meg követőit: Orbán Viktor minden vasárnap egy egyperces videót töltött fel Facebook-oldalára, így természetesen aranyvasárnap sem maradhatott el a várva-várt bejelentkezés. A miniszterelnök minden videóban megválaszolt pár kérdést, amiket gyerekek tettek fel neki: „Idén is többezer levelet kaptam, a legkisebbek is írtak. Néhányat most itt válaszolok meg. Áldott adventet” – írta legelső videója alá a kormányfő, aki minden egyes anyagban egy-egy titokról rántotta le a leplet az ünnepeket illetően. Elárulta például, hogy próbálta elintézni, hogy legyen hó idén karácsonykor, de eddig még nem sikerült, egy másik kérdésre válaszolva pedig bevallotta, hogy bizony ő is szeretne már társasozni az ünnepekkor az unokáival, de ők még nem tudnak játszani, hiszen kicsik, azonban gyermekeivel bizony szokott. Megtudhattuk azt is, hogy előszeretettel fogyasztja a narancsot és a mandarint, de természetesen az ő kedvence is a bejgli, és bizony gyerekkorába még ő is félt a krampusztól, viszont mostanra fordult a kocka, hiszen a krampuszok félnek tőle. Legfrissebb, negyedik videójában pedig részletesen is elárulta, hogyan telnek családjában az ünnepek – kiderült, hogy van egy dolog, ami miatt rendszeresen rászólnak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!