Sztárok

Olivia Newton-John és lánya gyönyörűek voltak együtt: megható fotókat mutatott a Grease sztárjáról a 36 éves Chloe

Olivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi szívszorító sorokkal és közös fotókkal búcsúzott az édesanyjától a közösségi oldalán.

Nagyon szerették egymást

Mint megírtuk, szomorú hír rázta meg a világot hétfő este: elhunyt Olivia Newton-John angol-ausztrál énekes-színésznő, a Grease című musical sztárja – a filmcsillag 73 éves volt, a család tájékoztatása szerint szerettei körében hunyt el dél-kaliforniai farmján. Newton-John 2018 szeptemberében hozta nyilvánosságra, hogy a gerince tövében lévő rákot kezelik – ez volt a harmadik rákdiagnózisa, miután a 90-es évek elején és 2017-ben mellrákkal küzdött. A színésznőt rengetegen gyászolják, rajongók és pályatársak is, köztük egykori filmes szerelme, John Travolta, aki teljesen összetört a hírtől. A filmsztár szívszorító posztban búcsúzott Newton-Johntól,a minap pedig az énekes-színésznő lánya, Chloe Lattanzi is megemlékezett róla a közösségi oldalán:

Chloe Rose Lattanzi 1986. január 17-én látta meg a napvilágot Los Angelesben. Édesanyja az első években a karriert is félretette gyermeke nevelésének érdekében, hamarosan azonban jött a hidegzuhany: a színésznőnél mellrákot diagnosztizáltak, amit a kislány is megsínylett.
Kattints a további képekért!

Olivia Newton-John 73 éves korában, családja körében hunyt el: férje, John Easterling most elárulta, mi volt haldokló felesége utolsó kívánsága.

Leadfotó: David Livingston/Getty Images

Oldalak

Sztárok