Sztárok

Plüssmedvével dobták fejbe a koncertező Lady Gagát: az énekesnő reakciójára nincsenek szavak - Videó

Kétségtelen: az igazi profik így reagálnak a legváratlanabb és legcikibb "balesetekre".

Kínos pillanatok a színpadon

Még a legnagyobb népszerűséggel rendelkező, legmegbecsültebb sztárok sem érezhetik magukat teljes biztonságban, ha közönségük elé lépnek. Mindig akadhat ugyanis egy megveszekedett ellendrukker a publikum soraiban, aki éppen arra készül, hogy borsot törjön a megjelenő híresség orra alá. Tipikusan "veszélyes" helyzetet teremthetnek a koncertek, hiszen ilyenkor az adott énekes vagy énekesnő tényleg egymaga áll ki több ezer (adott esetben több tízezer) ember elé, sokszor egy szál mikrofonnal a kezében, s így aztán akarva-akaratlanul is kiszolgáltathatják magukat a gátlástalan trolloknak.

Lady Gaga nemrég épp Kanadában adott koncertet, amikor a közönségből valaki nemes egyszerűséggel felhajított a színpadra egy plüssmedvét. Az előadóművész éppen teljes átéléssel énekelt, amikor a játékszer felröppent a színpadra, és súrolta a fejét. Lady Gagának arcizma sem rezdült: hihetetlen alázattal és profizmussal viszonyult a ciki pillanatokhoz, és úgy tűnik, meg sem fordult a fejében, hogy reagáljon a "tréfás kedvű" rajongó vérlázító akciójára. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ki célozhatta meg a celebritást a játékmackóval.

A 66 éves Lars von Trier jó egészségi állapotnak örvend. A dán filmrendező a lesújtó diagnózis ellenére úgy döntött, befejezi készülő tévésorozata harmadik évadát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok