54 évesen is elképesztően szexi: alig takarja valami a tökéletes alakú Nicole Kidmant

Nicole Kidman egyszerűen nem tud megöregedni! A színésznő gyönyörű képeket posztolt a közösségi oldalára, mutatjuk a kissé bevállalós, de nagyon ízléses fotókat.

Nicole Kidman ezt is bevállalta

A friss képeit nézegetve szinte hihetetlen, de Nicole Kidman idén már bizony az 54. születésnapját ünnepelte. A színésznő ragyogása még ma is éppolyan lenyűgöző, mint karrierje kezdetén volt, lassan negyven esztendővel ezelőtt. Kamaszként lett ismert először otthonában, Ausztráliában, majd pár éven belül már jelentős elismeréseket kapott az Egyesült Államokban is.

Pályája gyorsan ívelt felfelé: már a kilencvenes évek elején jelentősebb hollywoodi filmekben foglalkoztatták, egyre fontosabb szerepekben, mígnem mára a legkeresettebb sztárok között tartják számon. 2001-ben a Moulin Rouge-ban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték, végül a szobrocskát a következő évben vihette haza, Virginia Woolf megformálásáért az Órákban. Az utóbbi időkben – mint oly’ sok pályatársa mostanság – leginkább tévésorozatokban tűnt fel. A Hatalmas kis hazugságok című szériában nyújtott alakításáért 2017-ben Emmy-díjjal jutalmazták. 2020-ban a The New York Times a 21. század legjobb színészeit rangsoroló listáján az előkelő 5. helyet adta neki.

A szépsége is mindig lenyűgöző volt, ezen az évek múlása szinte semmit nem változtatott. A következő oldalon mutatjuk a színésznő legújabb képét.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2