Mi történt vele? Ijesztő látványt nyújt a 80-as évek nagy sármőrje, ma már senki sem ismeri fel - fotók

Nick Nolte pár évtizede nők millióit bolondította magába, sőt, 1992-ben a világ legszexibb férfijának is megválasztották. Ma már azonban teljesen eltorzult a külseje, és még a rajongók is simán elmennek mellette az utcán.

Elvesztette minden sármját

A hírnév rengeteg előnnyel jár, de megvan az árnyoldala is: azoknak a sztároknak, akik évtizedek óta a köztudatban vannak, bizony együtt kell élniük a tudattal, hogy a rajongók minden lépésüket árgus szemekkel figyelik. Így az sem marad titokban, ha szembetűnő változáson mennek keresztül, legyen szó akár a karrierjükről vagy a külsejükről. Elég csak az eltorzult arcú Mickey Rourke-ra vagy a szétplasztikázott Priscilla Presley-re gondolnunk, akik mostanra biztosan megbánták, hogy átestek a ló túloldalára a szépészeti beavatkozásokkal. No és vannak azok a hírességek, akik ugyan nem feküdtek kés alá, az idő, az alkohol- és drogfüggőség, illetve az átélt traumák sorozata látványos nyomot hagyott az arcukon. Erre a sorsra jutott a ’80-as és a ’90-es évek szívtiprója, Nick Nolte is, akiért valaha bomlottak nők, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának. Galériánkban megmutatjuk a színész döbbenetes átalakulását:

Mielőtt befutott színész lett, a jóképű Nick Nolte a külsejéből élt, ugyanis már fiatal korában felfigyeltek rá a modellügynökségek – valójában csak idő kérdése volt, hogy mikor debütál a mozivásznon is. Bár több alkotásban feltűnt, első jelentős szerepét 36 évesen kapta meg A mélység című filmben. Ezt követően már egyre több lehetőség találta meg, az 1982-ben bemutatott 48 óra pedig erősen segítette a karrierjét, csakúgy, mint Eddie Murphynek.
Kattints a további képekért!

Akkor és most – ez a mondat bizony az idő múlását jelképezi, ami pedig nem kíméli a sztárokat sem: Patrick Dempsey például épp ma lett 56 éves, de neki szerencséje van, ugyanis közel a hatvanhoz sármosabb, mint valaha.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak