Sztárok

A tenisz fenegyereke meccs közben megríkatott egy kisgyereket, mégis a közönség kedvence lett

Nem egy emlékezetes pillanatot köszönhetünk a hazai pályán játszó Nick Kyrgiosnak az Australian Openen. Az ausztrál botrányhős legutóbb éppen teljes erejéből fejen ütött labdával egy kisifiút, akit később sikerült kiengesztelnie.

Mindig megcsinálja a hangulatot

Bár az idei első Grand Slam-tenisztornát, az Australian Opent beárnyékolta Novak Djokovic botránya, a szerb játékos távozása után újra a mérkőzésekre helyeződött a hangsúlyt. A torna egyik legüdébb színfoltja minden kétséget kizáróan a hazai közönség előtt játszó Nick Kyrgios. A sportág fenegyereke rögtön a nyitókörben bemutatott egy alsó, láb közötti szervát, amelyet tétmérkőzésen aligha alkalmazna más teniszező. Ezek után könnyed diadalát Cristiano Ronaldo gólörömével ünnepelte, és még arra is maradt ideje, hogy igyon egy kortyot az egyik néző söréből.

Bár általában garantált a hangulat, amikor 26 éves ausztrál játékos pályára lép, legutóbb visszafelé sült el az egyik akciója, amikor egy szerencsétlen mozdulat miatt került a reflektorfénybe. Egyéniben már búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságtól, párosban azonban még versenyben van. Csapattársával, Thanasi Kokkinakisszal kedd reggel a Tim Pütz – Mihael Venus duó ellen álltak ki. A hazai kettős éppen hátrányban volt, amikor félrement Kyrgios poénja, aminek hatására egy kisfiú könnyekben tört ki.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.