"Nem változtattak meg, csak jobban nézek ki" – Új külsejéről is mesélt az X-Faktor Lizája

Vince Aliz Liza az X-Faktor idei szériájának egyik legizgalmasabb karaktere. Ugyanakkor álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Tóth Gabi magával viszi majd az élő show-ba, hiszen nem garantált, hogy a nézők szeretni fogják a kissé különc lányt. Nekünk egyébként ő az egyik titkos kedvencünk, ezért a műsor előtt megkerestük és egy kicsit beszélgettünk is vele. Olvasd el, mit mesélt!

Szerintem olyan különleges női karakter, mint te, még soha nem énekelt az X-Faktor színpadán. Mennyire gondoltad komolyan a jelentkezésedet kezdetben?

Köszönöm. Jelentkezéskor csak az járt a fejemben, hogy szeretném, hogy egy dalom eljusson a televízió képernyőjére, hogy ezáltal az egész ország hallhassa.

Milyen célokat szeretnél elérni a műsor segítségével?

Természetesen szeretnék sikeres lenni, szeretném, ha maradhatnék a szakmában és nem "kikopott ex-ikszesként" gondolnának rám az emberek pár év múlva.

Mit szóltál a megújult külsődhöz? Nagyon vagány ez a vörös frizura! Te találtad ki, vagy javasolták neked, hogy vállald be?

Nagyon tetszik, ahogy most vagyok, mert nem változtattak meg, csak jobban nézek ki. A vöröset és a fazonváltást egyébként Tóth Gabi javasolta még a mentorháznál. Sári Kata fodrászunkkal néztük ki ezt a színt, nem akartunk sem nagyon konzervatív vöröset sem pirosat. Úgyhogy végül ebben maradtunk, nekem nagyon tetszik!

Mit gondolsz, miért tart téged mindenki különlegesnek, különcnek? Miben vagy más, mint a többiek?

Nem feltétlenül csak popzenét játszom és írok, szeretem, ha van a dalaimban egy kis plusz. Innentől kezdve pedig már rögtön "alteres" vagy "különc" vagyok, jobb esetben "egyedi" vagy "különleges". Meg ugye nő létemre nem hosszú a hajam, nem hordok szűk cuccokat, utcára nem sminkelek és mély a hangom. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy különcnek tartsanak.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!