Négy celeb akiket Hollywood ránk kényszerített, pedig nem tehetségesek

Miért van az, hogy Hollywood mindent elkövet, hogy bizonyos színészeket lenyomjon mindenki torkán?

Manapság már minden eddiginél több megmagyarázhatatlanul híres ember van, ami kezd nyomasztó lenni. Eléggé frusztráló, amikor olyan hírességek, akiket senki sem kedvel, minden mozifilmben és koncerten felbukkannak akár merre is jársz a világban. Ez a lista tele van a legidegesítőbb hírességekkel, akik egyszerűen nem akarnak eltűnni.

Vannak, akik Chrissy Teigen-t idegesítőnek találják, valószínűleg a számos Twitter-balhéja miatt. Taylor Swiftet és Anne Hathawayt gyakran nevezik idegesítő vagy ellenszenves hírességeknek, bár ez lehet, hogy csak a féltékenységből fakad. Ezen a listán olyan idegesítő női hírességek szerepelnek, mint Bella Thorne, valamint a legtöbb ellenszenves színész, például Shia LaBeouf. A listán szereplő hírességek közül néhányan olyan színészek, akiket Hollywood kényszerített ránk, míg mások olyan zenészek, akiknek a nevét állandóan hallod, de a zenéiket már annál kevésbé.

Az olyan hírességektől kezdve, mint Jaden Smith, egészen az olyan valóságshow-sztárokig, mint Kim Kardashian, ez a lista egy teljes lista azokról, akiket Hollywood mindent megtett azért, hogy híressé tegye őket. Ezekre az emberekre gondolsz, amikor azt mondod, hogy eleged van a hírességekből. Szerinted kik a legdegesítőbb celebek? Osszátok meg a tapasztalataitokat és nyugodtan egészítsétek, vagy javítsátok ki a listát.

Annabella Avery Thorne, amerikai színésznő és énekesnő, ismertebb nevén Bella Thorne, 1997. október 8-án születettt, . Karrierjét gyermekmodellként kezdte, aztán leginkább B-kategóriás filmekben játszott, majd a Disney csatorna műsorán 2010-ben induló, Indul a risza CeCe Jonesaként vált ismertté. Tehetségéről sokat elmond, hogy míg főszereplő társa Zendaya, ma már egy tehetséges, befutott fiatal színészként van számontartva, addig Bella Thorne-ról leginkább csak az extravagáns viselkedésmódja, illetve botrányai miatt hallhatunk.
Kattints a további képekért!

Lead Fotó: 123rf, Forrás: Ranker

Oldalak