Sztárok

Halálos fenyegetést kapott a stáb: leállt Natalie Portman tévésorozatának forgatása

A Lady in the Lake című produkció Baltimore-ban forgott, ám mivel az egyik stábtag lelövésével fenyegették meg a készítőket, egy időre leálltak a munkálatok.

Mi lesz most a forgatással?

Időlegesen leállt az Oscar-díjas hollywood színésznő, Natalie Portman új tévésorozatának forgatása - értesült róla a The Variety. A Lady in the Lake című produkció Baltimore városában forgott, azonban a helyi lakosok egy csoportjának szúrta a szemét, hogy a stáb a településen dolgozik, ezért felszólították őket, hogy fejezzék be a munkát vagy fizessenek 50 ezer dollárt. Hozzáfűzték: amennyiben kéréseiknek nem tesznek eleget, és még aznap délután is az utcákon forgatnak, agyonlövik az egyik stábtagot. A produkció biztonsági okokra hivatkozva felfüggesztette a munkát, a hírek szerint a forgatást átütemezik, s a közeljövőben új helyszínt is keresnek majd. A Lady in the Lake az eredeti elképzelések szerint még ősszel is Baltimore városában forgott volna, ez a forgatókönyv már valószínűleg nem valósulhat meg, arról pedig egyelőre nem szól a fáma, hogy a stáb miként képzeli el a továbbiakat.

Ihletett helyszín

A Lady in the Lake című tévészériában kitüntetett szerepe van a baltimore-i helyszínnek. A sorozat Laura Lippman könyve alapján készül, a cselekmény az 1960-as évek derekán játszódik, a főszereplő Natalie Portman mellett pedig olyan színészek is felbukkannak a produkcióban, mint Moses Ingram, Y’Lan Noel, Mikey Madison vagy Brett Gelman.

Portmant - aki idén ünnepelte 41. születésnapját - legutóbb a Thor: Szerelem és mennydörgés című szuperhősfilmben láthatta a közönség. A moziban - hosszú idő után - ismét Jane Foster szerepét alakította, partnerei Chris Hemsworth, Christian Bale és Tessa Thompson voltak.

Fotó: 123rf

Bruce Lee lánya, Shannon Lee már 54 éves és rendkívül sikeres üzletasszony. Igaz, ezt nagyrészt szeretett édesapja rajongóinak köszönheti, akik életben tartják a harcművész emlékét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.