Sztárok

Megvan a két döntős: Kiderült, melyik két lány közül kerül ki az idei Nagy Ő győztese

A csütörtöki adásban lezajlott a 2023-as Nagy Ő utolsó rózsaceremóniája, de a műsor tele volt egyéb fordulatokkal is.

Vasárnap eldől

A TV2 kissé megváltoztatta a műsorrendet, így tegnap, azaz csütörtökön volt az utolsó előtti adás és nem holnap, hanem vasárnap este 18:55-kor látható majd a Nagy Ő döntője a képernyőn. A tegnapi adásban viszont eldőlt, melyik két lány jutott be a döntőbe és kik közül választja ki vasárnap Jákob Zoltán azt a hölgyet, aki a legközelebb került hozzá.

Mostanra már csak két lány reménykedhet abban, hogy Jákob Zoltán őt választja, a tegnapi adásban ugyanis a műsor elején még nyolc hölgy sorakozott fel az üzletember előtt, a végére azonban csak ketten maradtak.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...