Fantasztikus bejelentés: első közös gyermekét várja a magyar sztárpár

Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme még 2020-ban szökkent szárba, azóta azonban gyakorlatilag elválaszthatatlanok egymástól. Szövetségük megingathatatlan - ezt az is jelzi, hogy januárban eljegyezték egymást, most pedig azt is bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.

Párcserés támadás

Tavalyelőtt sokakat hidegzuhanyként ért a hír, miszerint egy párt alkot Nádai Anikó és Hajmásy Péter. A fejlemény azért is volt megdöbbentő, mert voltaképpen érdekes "párcserés támadás" történt - ilyesmire aligha akad példa sűrűn a hazai sztárvilágban -, ugyanis időközben Nádai és Hajmásy exei, Bókay Gergő és Weisz Fanni is egymásra találtak. Talán éppen azért, mert egy efféle lehetetlenül furcsa szituáció szülte a szerelmüket, kezdetben sokan nem nézték jó szemmel Nádai Anikó és Hajmásy Péter kapcsolatát.

Románcukkal kapcsolatban még Hajmásy egykori felesége, Weisz Fanni modell is megosztotta a véleményét. A celebritás tavaly arról beszélt, nem találja-e furcsának a közvéleményt is megdöbbentő párcserét. „Furcsa bizony, már csak azért is, mert én nem cseréltem senkivel. Már rég egy pár voltunk, mikor ők összejöttek. Meglepett, de az ő dolguk. Legyenek boldogok” - nyilatkozta akkor az egykori szépségkirálynő.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter szerelme megingathatatlannak tűnik: január elején jelentették be, hogy eljegyezték egymást, most pedig újabb bombasztikus hírrel szereztek hallatlan örömet rajongóiknak.

Lapozz tovább, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2