Sztárok

Weisz Fanni őszintén vallott: ez a véleménye exe és Nádai Anikó kapcsolatáról

A modell Instagram oldalán fejtette ki, mit gondol a furcsa párcseréről.

Senki sem számított rá

Weisz Fanni és Hajmásy Péter tavaly nyáron jelentették be a nyilvánosság előtt, hogy házasságuk véget ért, a modell ugyanis úgy döntött, elválik férjétől. A pár hét évet töltött együtt, de egy éve már külön is költöztek, hiszen Fannira hamar rátalált a szerelem Bókay Gergő személyében, akivel fél év után közös otthonba költözött. A válókeresetet azonban csak nemrég adta be a modell, hiszen mostanra sikerült rendezniük a vitás kérdéseket, bár Fanni már korábban szerette volna megindítani a bontópert, mindenesetre bízik abban, hogy még idén pontot tehetnek az ügy végére, hogy a jövőjére koncentrálhasson. Házassága azonban a mai napig témát szolgáltat követői számára, akik most az Instagramon faggatták Fannit egy kérdezz-felelek keretein belül, hogy a szépségkirálynő mit gondol Nádai Anikó és exe, Hajmásy kapcsolatáról, vagyis arról a furcsa párcseréről, hogy Fanni Nádai volt barátjával jött össze, míg a műsorvezető a modell exférje oldalán találta meg a boldogságot. Weisz nem kertelt, Instagram-sztorijában válaszolt az indiszkrét kérdésre, amivel mindenkit meglepett.

A szépségkirálynő nemrég elárulta, hogy lezárta a házasságát, a múltat, és már csak a jövőbe tekint előre. Sokat tanult az elmúlt évekből, most azonban boldog, és az élete végre rendbe jött. Hozzátette, hogy nem magában a házasság intézményében csalódott, hanem Hajmásyban, így egyszer szeretne majd újra boldog feleség lenni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/realweiszfanni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....