Sztárok

Megérkeztek Budapestre a világsztárok: így festettek a vörös szőnyegen az MTV EMA hírességei

Mint minden díjátadón, úgy itt sem volt hiány az extrém szerelésekből, ami a sztárokat illeti, akik ezúttal is kitettek magukért, és minden tekintet rájuk szegeződött.

Elkezdődött az MTV EMA

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, 2021-ben Budapesten rendezték meg az MTV díjátadó gáláját, az EMA-t, amit természetesen nemcsak hazánkban, de a világ minden tájáról rendkívüli érdeklődés és figyelem övez. A Magyarországról közvetített showt a Papp László Budapest Sportarénában tartják (jelenleg is zajlik), és egy igazi globális zeneünnepről van szó, világsztárok fellépésével. A műsort 180 országban közvetítik, és olyan hírességek lépnek színpadra, mint Ed Sheeran, Maluma, a Maneskin együttes vagy éppen Kim Petras, az est házigazdája pedig Saweetie, a fiatal rapper és színésznő, aki szintén előad két dalt. A gigashown Kisót, Király Lindát és Steiner Kristófot is nagy megtiszteltetés érte: Kisó például Malumát, Maneskint és Ed Sheerant is köszönthette az Arénában a vörös szőnyegen, Király Linda pedig az MTV EMA narrátora szerepébe bújhatott, míg Steiner Kristóf az előshowban vezethette körbe a nézőket Budapesten, aztán pedig a díjazottak páholyából jelentkezhet a gála alatt Insta-storykkal. A lényeg a lényeg, óriási sztárdömping van jelenleg Budapesten, a legnagyobb hírességek pedig már végig vonultak a vörös szőnyegen – galériánkban mutatjuk, ki milyen szettben érkezett.

OneRepublic
Kattints a további képekért!

November 14-én világszerte Magyarországról közvetítik élőben a 2021-es MTV EMA show-t.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.