Sztárok

Kórházba került az Omega frontembere, Kóbor János: állapotával kapcsolatban megszólalt az együttes

Kóbor János pár nap betegeskedés után felesége kérésére döntött úgy, hogy befekszik egy klinikára.

Nem árulnak el részleteket

Hazánkban is dúl a koronavírus-járvány immáron sokadik hulláma, ami nem kíméli a hírességeket sem: Bunyós Pityu után most Kóbor János, az Omega rockegyüttes 78 éves énekese került kórházba koronavírus-fertőzés miatt. Kóbor pár napja már beteg volt, ezért több programot is lemondott, nemrégiben pedig rosszul lett, így felesége, Zsóka kórházba vitte férjét, akit jelenleg is kezelnek. A frontember kora miatt veszélyeztetettnek számít, ám mégsem oltatta be magát a járvány kitörése óta – rajongói és hozzátartozói természetesen nagyon aggódnak a zenészért, most pedig a zenekar is megszólalt az énekes állapotáról.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...