Sztárok

Az egész világ Magyarországra figyelt – Így zajlott Európa legrangosabb zenei díjátadója

A rendhagyó módon megrendezésre került show házigazdái egy népszerű lánycsapat tagjai, valamint Palvin Barbi voltak.

MTV EMA 2020

Vasárnap este zajlott Európa egyik legnagyobb zenei díjátadó ünnepsége. 2020-ban a pandémia miatt az MTV European Music Awards-ot (EMA) is online térben rendezték meg, a világszerte 180 országban közvetített gála azonban így sem szűkölködött látványos showelemekben és világhírű sztárfellépőkből. Idén először kapott kiemelt helyet az EMA történetében Magyarország. A hétvégén szülinapot ünneplő David Guetta a csodálatosan megvilágított Széchenyi fürdőből jelentkezett be, Palvin Barbi pedig hazánk legszebb tájaival és érdekességeivel ismertette meg a nézőket. Kiderült, ki kapta meg a Legjobb magyar előadó díjat, illetve hogy jövőre nálunk kerül megrendezésre a nagyszabású díjátadó.

Az est házigazdái a Little Mix lánycsapat tagjai voltak, de az MTV EMA magyarországi bejelentkezésénél már Palvin Barbara szupermodell vette át a műsorvezetői szerepet.
Kattints a további képekért!

Bár a győztes ő lett, de szomorú jelenet szemtanúi lehettek a nézők.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.