Sztárok

Molnár Áron kihívta bokszmeccsre Majkát, nem kellett sokáig várni a rapper csattanós válaszára

A Sztárbox legutóbbi évadának győztese egy videóban intézett felhívást a 44 esztendős magyar zenészhez. Majka rögvest reagált is a meglepő gesztusra.

"Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság..."

Molnár Áron, a Sztárbox legutóbbi évadának győztese bokszmeccsre invitálta Majkát. A 44 esztendős rapper 2004-ben diadalmaskodott a versenysorozatban, és a színészként, valamint politikai aktivistaként egyaránt ismert Molnár úgy gondolta, itt a remek alkalom, hogy végre összemérjék a tudásukat. "Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is. Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság, és kiállsz ellenem a Sztárbox új évadában egy meccsre! A producerek nyitottak, úgyhogy most már csak a te döntéseden múlik, hogy beleállsz ebbe a sztoriba, vagy sem. Úgy hallottam, hogy kajak csávó vagy, remélem, hogy nem futamodsz meg! Várom a válaszod és bízom a tökösségedben, lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!" - fogalmazott a híresség az Instagramon közzétett videójában. Hamarosan jött is Majka vitriolos válasza.

"Végignéztem a boxos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8ban" - fogalmazott Facebookon posztolt válaszüzenetében a népszerű zenész.
Kattints a további képekért!

Ebben mindenképpen Mikes Anna akart igazodni Krausz Gáborhoz. Úgy néz ki, hogy a szerelmeseknek semmi sem állhat az útjába.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....