Sztárok

Ez volt Diana utolsó kívánsága: szívszorító, hogy a hercegné végső óhaja valószínűleg már sosem fog teljesülni

A néhai Diana fiaival kapcsolatban fogalmazta meg utolsó kívánságát váratlan halála előtt a királyi szakértő szerint.

Ezt szerette volna

Idén augusztus 31-én lesz 27 éve annak, hogy a szívek királynője, Diana életét vesztette szeretőjével egy tragikus autóbalesetben, teljesen váratlanul, mindössze 36 évesen. A hercegné halála természetesen két fiát, Vilmost és Harryt viselte meg a leginkább, akik valószínűleg sosem fogják magukat túltenni azon, ami anyjukkal történt. Egy pozitív vonzata azonban mégis volt a borzalomnak: a két herceg közös fájdalmuknak köszönhetően rendkívül közel került egymáshoz, már-már elválaszthatatlanok voltak, ami érthető, hiszen Vilmos 15, míg Harry csupán 12 éves volt, mikor a hatalmas veszteség érte őket. Egymás támaszai voltak tehát a legnehezebb időszakukban, mára azonban ez a kötelék már semmissé vált közöttük, és a testvéri szeretetet elhalványították a viszályok. A királyi szakértő szerint Diana utolsó kívánsága is fiaival kapcsolatos volt - galériánkban olvashatod a részleteket!

Charles Rae királyi kommentátor szerint Diana végtelenül csalódott lenne, ha még élne és látná, hogyan viszonyul egymáshoz a két herceg, hiszen mindig is azt kívánta, hogy ők ketten kitartsanak a másik mellett, történjen bármi.
Kattints a további képekért!

Emberpróbáló időszakon megy keresztül Katalin hercegné rákdiagnózisa miatt, családja azonban olyan támaszt nyújt számára, amely csak keveseknek adatik meg.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.