Sztárok

Átadták a Miss World Hungary dobogósainak nyereményeit: a királynő és két udvarhölgye ezúttal is csodásan festett

Újabb fontos állomásához érkezett az ország legismertebb szépségversenye, a Magyarország Szépe. A Miss World nemzeti fordulójának királynője és két udvarhölgye ünnepélyes keretek között vehették át nyereményüket.

Átadták a nyereményeket

Júniusban néhány év kényszerű kihagyás után teljesen megújult, vadonatúj díszlettel és számos új érdekességgel tért vissza a közmédia képernyőjére a Magyarország Szépe. A világ legismertebb szépségversenyét, a Miss World magyarországi nemzeti fordulóját, a Miss World Hungary-t a Duna műsorán és a Médiaklikk.hu oldalon online követhették a nézők. A verseny újabb fontos állomáshoz érkezett: június 28-án átadták a nyereményeket a Magyarország Szépe verseny győztesének, Hacsi Boglárkának, első udvarhölgyének Szabó Orsolyának, és második udvarhölgyének Novák Zafír Bellának. A 3 dobogós versenyző mellett Hegyi Zsanett a közönségdíjat, míg Hatos Kitti a Miss Charity címet nyerte el még a felkészítő tábor alatt, ők szintén ajándékot kaptak. „Csodás élményekkel gazdagodtam a verseny során ez a legfontosabb számomra. A legnagyobb ajándék számomra, hogy indulhatok a világversenyen, ami év végén lesz Indiában és már nagyon várom” - nyilatkozta a miskolci születésű lány, aki decemberben a nemzetközi mezőnyben is megmérettet. Boglárka a titulus mellett számos értékes tárgynyereményt kapott: nemzetközi reklámszerződést, luxusnyaralást, és többféle arc- és testkezelésre szóló utalvány, valamint edzőtermi bérlet, ezzel is segítve a világversenyre való felkészülését.

Szabó Orsolya, a királynő első udvarhölgye izgatottan várja, milyen lehetőségek találják meg a döntő után. „Elképesztően felpörögtek az események az élő show után. Napokig csörgött a telefonom, nem győztem fogadni a gratulációkat, és sajtómegkereséseket. Több száz kedves üzenetet kaptam a közösségi média felületeimen. Mindegyikre igyekeztem külön-külön válaszolni. Kíváncsi vagyok, mit hoz a következő egy év.” A második udvarhölgy, Novák Zafír Bella arról beszélt a Miss World Hungary nyereményátadó kapcsán, hogy miért érzi különlegesnek ezt a versenyt és mekkora felelősség egy ilyen megmérettetésen a dobogón végezni: „Az, hogy a versenyen korona került a fejemre a dicsőségen túl komoly felelősség is, mivel a következő egy évben reflektorfényben leszünk. Azt hiszem – ezt mindhármunk nevében mondhatom – szeretnénk bebizonyítani, hogy az ismertséget, a királynői- és udvarhölgyi címet jó célokra lehet fordítani, példát lehet mutatni a társadalmi felelősségvállalás terén.”

Leadfotó: MTI/Bruzák Noémi

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.