Miller Dávid: Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs - Őszintén vallott szakításairól az X-Faktor műsorvezetője

Színész, műsorvezető, és zenészként a szóló karrierje is egyre sikeresebb. A mindig mosolygós, pörgős srác látszata mögött azonban egy igazán érzékeny lélek lapul. Miller Dávid most őszintén beszélt a lelki terhekről, amiket évek óta cipelt magával, szakmai vívódásairól, sőt szakításáról is.

Egy ország imádja őt, ő viszont csak most fogadta el magát

Sok dologgal még mindig nem elégedett, de mostanra elfogadta magát Miller Dávid, és mint mondja, ez hatalmas terheket vett le róla. „Elfogadom magam, tudom, hogy ez vagyok én, mondjuk, számomra ez is nagyon komoly munka volt, hogy ide eljussak. Rájöttem, hogy dolgoznom kell ezen, és segítséget is kértem hozzá egy szakembertől” – mondta el a műsorvezető, aki szerint ezt a mentalitást nagyban befolyásolta az, hogy művész családból származik. „Az utam indulásakor erőteljesen küzdöttem azért, hogy önmagamért ismerjenek el, és ne azért, mert a szüleim, nagyszüleim vagy dédszüleim csináltak valamit. Rájöttem, hogy csak magamat helyeztem nyomás alá, mert a családom soha nem rakott rám semmilyen kényszert.”

Lapozz a műsorvezető magánéleti vallomásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2