Sztárok

Emlékszel még a High School Musical sztárjaira? Így néznek ki az egykori szereplők ma – fotók

Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendett a kétezres években a High School Musical című zenés vígjáték. A szereplők közül azóta többen világsztárok lettek, de vannak, akik eltűntek a nyilvánosság elől.

Kamaszkorunk nagy kedvence volt

2006-ban debütált a Disney csatornán a High School Musical filmsorozat, amely itthon „Szerelmes hangjegyek” címmel lopta be magát tinilányok szívének ezreibe. A trilógia első részének története szerint Troy, a gimnázium egyik legnépszerűbb sráca, a suli kosárcsapatának kapitánya a szilveszteri bulin megismerkedik Gabriellával, a szürke kisegérrel, és elénekelnek közösen egy karaoke-dalt. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen iskolát váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. Bimbózó szerelmüket azonban nem mindenki nézi jó szemmel: többen is be akarnak avatkozni a kapcsolatukba és mindent megmozgatnak azért, hogy a két fiatal tervei meghiúsuljanak. Az első rész elsöprő sikere miatt a készítők úgy döntöttek, újabb két filmet szentelnek Troy és Gabriella kalandjainak, mindez pedig a legtöbb színészeknek elhozta a hőn áhított áttörést – persze a High School Musical őrület óta eltelt immáron 15 évben sokat változtak ők is, és mára teljesen kinőttek az egykori tinisztár szerepből. Mutatjuk!

Vanessa Hudgens karrierje fénysebességgel indult be a filmsorozat után, ennek köszönhetően pedig az évek során jobbnál jobb lehetőségek találták meg. A Gabriella karakterét megszemélyesítő 32 éves énekes-színésznő számtalan filmben és musicalben tűnt fel az utóbbi időben, legutóbb pedig a Netflixen a Karácsonyi cserebere című filmsorozatban láthattuk. Idén januártól az MLB játékossal, Cole Tuckerrel kezdett randizni, s úgy tűnik, boldogabb már nem is lehetne, hiszen azóta is egy párt alkot a sportolóval.
Kattints a további képekért!

A szépséges lányok már nem gimnazisták, hanem érett nők, és bizony rengeteget változtak 15 év alatt.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...