Sztárok

A görög herceg nejét a világ egyik legszebb nőjének tartják: a 42 éves Tatiana még Katalinnál is bájosabb és csinosabb

Tatiana Blatnik az elűzött görög király fiának felesége: sokan még csak nem is hallottak róla, akik viszont igen, azok szerint Katalin labdába sem rúghat a görög hercegné szépsége mellett.

Elragadó teremtés

Miklós görög és dán herceg II. Konstantin görög király harmadik gyereke: Konstantin volt Görögország utolsó uralkodója, akit 1974-en fosztottak meg végleg hatalmától, de már előtte sem volt fenékig tejfel az élete. 1973. június elsején ugyanis a katonaság a monarchiát eltörölve kikiáltotta a köztársaságot, amit egy népszavazás meg is erősített. A katonai diktatúra bukása után újabb népszavazást tartottak a monarchiáról, a többség azonban ekkor is a király és maga a királyság ellen szavazott, így Konstantin kénytelen volt elfogadni, hogy 9 év uralkodás után vége a királyságának, hiszen végérvényesen kikiáltották a Görög Köztársaságot. Konstantin még uralkodásának első évében vette feleségül Anna-Mária dán királyi hercegnőt, II. Margit dán királynő húgát, akitől öt gyermeke született, köztük Miklós görög és dán herceg, aki szüleihez hasonlóan szintén szerelemből nősült. 2010-ben vette feleségül a csodaszép Tatiana Blatnikot, akiről többen is úgy tartják, hogy szépsége Katalin hercegnéével vetekszik. Galériánkban mutatjuk a görög és dán hercegnét!

A venezuelai származású Tatiana Caracasban született, de Svájcban nőtt fel, leszármazottjai között pedig arisztokraták és nemesek is vannak. Édesapja azonban meghalt, amikor Tatiana csupán hétéves volt, így anyja nevelte őt fel.
Kattints a további képekért!

Sokak szerint szavakkal leírhatatlan Leah Isadora Behn szépsége, akiről bár csak keveset hallani a nemzetközi sajtóban, mindenképp megéri vetni rá egy pillantást.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok