Sztárok

Bájos tinilányként ismertük meg: így él napjainkban Csillag születik egykori sztárja, Kovácsovics Fruzsina – fotók

Kovácsovics Fruzsinát 2007-ben ismerte meg az ország a Csillag születikben: az akkor 19 éves énekesnő azonnal belopta magát a közönség szívébe, s ugyan a versenyt nem nyerte meg, a tehetségkutató után sem hanyagolta el a zenélést.

Dalaiért rajonganak a gyerekek

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első szériájában tűnt fel, a tehetségkutató pedig meghozta számára az áttörést. A mindig kedves, bájos és mosolygós fiatal lány hamar jelentős rajongótáborra tett szert, s bár a versenyt végül nem nyerte meg, a karrierje ettől függetlenül szinte azonnal belendült: a műsor után egy évvel megjelent első albuma Üveggolyó címmel, 2009-ben pedig először nyert Fonogram-díjat. Ugyan Fruzsina szenvedélyesen rajong a zenéért, tudatosan ügyelt arra, hogy több lábon álljon: a karrierje egyengetése mellett elvégezte az ELTE Tanító- és Óvóképző karát, majd óvónőként helyezkedett el, később pedig újra visszaült az iskolapadba. De hogyan alakult a gyönyörű énekesnő élete az elmúlt években? Részletek a galériában!

Fruzsina 2010-ben egy időre visszavonult a zeneiparból, 2012-ben azonban visszatért új albumával, az Elfeledett mézescsókkal, melyet gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek szánt. Mindeközben főállású óvónő lett, a kicsikkel töltött napjai pedig arra inspirálták, hogy zenés fejlesztő foglalkozásokat tartson és gyermekdalokat szerezzen.
Kattints a további képekért!

Egykor szinte mindennapos vendég volt a nappalinkban: több mint tíz esztendőt töltött a TV2 kötelékében, de a rivális csatornán, az RTL Klubon is szerencsét próbált. Máté Krisztina ugyan ma már nem televíziósként keresi a kenyerét, a szórakoztatóiparból mégsem vonult vissza teljesen.

Leadfotó: Instagram/ kovacsovicsfruzsi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.