Sztárok

Ő volt 25 évig Arnold Schwarzenegger felesége, akit a filmsztár a házvezetőnőjükkel csalt meg: így néz ki napjainkban Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver negyed évszázadig alkottak egy párt, ám amikor fény derült a színész titkos viszonyára, kapcsolatuk a szakadék szélére került, végül pedig a válás mellett döntöttek.

Sikerült rendeznie az életét

Mint arról már korábban is írtunk, Arnold Schwarzenegger magánélete mostanra teljesen révbe ért: a 75 esztendős filmsztár egy nála 27 évvel fiatalabb szőke bombázó személyében talált rá a boldogságra, akivel 2013 óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. A színész ráadásul abban a kivételes helyzetben van, amit csak nagyon kevesen mondhatnak el magukról: tudniillik nemcsak jelenlegi párkapcsolata, hanem a volt feleségével, Maria Shriverrel való viszonya is harmonikus, annak ellenére, hogy több mint 10 évvel ezelőtt nem túl szép körülmények között mentek szét. Mindez óriási port kavart annak idején, a nemzetközi és a hazai sajtóban egyaránt születtek cikkek a botránnyal kapcsolatban, ám azt csak kevesen tudják, hogy mi történt azóta a Terminátor-filmek, a Conan, a barbár és a Feláldozhatók sztárjának egykori feleségével. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki napjainkban a 67 esztendős Maria:

Arnold Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúgát, Maria Schrivert – a házasságból négy gyermek született, akik a Katherine, Christina, Patrick és Christopher neveket kapták a szüleiktől.
Kattints a további képekért!

A sztárcsemete világéletében súlyfelesleggel küzdött, az utóbbi időben azonban életmódváltásba kezdett, ami mára meg is hozta igencsak látványos gyümölcsét.

Leadfotó: Ron Galella Archive/Getty Images
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt,...
Fashion&Beauty
Ennél apróbb bikinit már régen láttunk, de Kendall Jenner tökéletes testén ez sem mutat közönségesen.
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!