Megrázó elmélettel állt elő a világhírű színész, Michael Madsen: szerinte ez vezetett 26 éves fia öngyilkosságához

Gyászba temetkezik a közismert amerikai sztár, az elsősorban Quentin Tarantino filmjei által ismertté vált Michael Madsen. A színészveterán fia, a 26 esztendős Hudson nemrégiben önkezével vetett véget életének. A Kutyaszorítóban hajdani főszereplője drámai nyilatkozatott tett: tudni véli, milyen toxikus folyamatok vezethettek gyermeke tragikus elhatározásához.

Nem látta a fián a depresszió jeleit

Felőrli a gyász a 64 esztendős Michael Madsent: az elsősorban Quentin Tarantino ikonikus filmjei (Kutyaszorítóban, Kill Bill, Aljas nyolcas) által világhírűvé vált amerikai színész nemrégiben elvesztette gyermekét, a 26 esztendős Hudson Madsent. A hollywoodi sztár a tragédiát követően eljuttatott egy közleményt a Los Angeles Timeshoz, melyben úgy fogalmazott: családját mélységesen lesújtotta a gyász és a szomorúság.

A jelentések szerint Hudson Madsen halálát egy lövés okozta, a hatóságok szerint öngyilkosság történt. Michael Madsen 26 esztendős gyermeke az amerikai hadseregben szolgált, és épp Hawaii szigetén állomásozott a családjával.

„Sokkos állapotban vagyok, hiszen a fiam, akivel épp csak pár napja beszéltem, azt mondta, hogy boldog. Az utolsó üzenetem az volt tőle, hogy »Szeretlek, apa«. Nem láttam rajta a depresszió jeleit. Ez az egész nagyon szomorú és tragikus. Próbálom megérteni, hogy mi és miért történt” - fejtette ki közleményében a 64 éves Michael Madsen, aki arról is beszámolt, hogy szeretett fia kiegyensúlyozott, harmonikus házasságban élt, a jövőre nézvést tele volt tervekkel, mindig optimistának és vidámnak mutatkozott.

Fotó: NurPhoto / Getty Images

Lapozz, rögtön jövünk a további részletekkel!

Oldalak

  • 1
  • 2