Michael Jackson testőre elárulja az igazságot - Ez történt valójában Neverlandben

Hosszú évek után végre kiderülhet az igazság.

Hosszú évek után végre kiderülhet az igazság.

Súlyos vádak

A nemrég megjelent Leaving Neverland című dokumentumfilmben látottak alaposan felbolygatták az egész világot és megosztották az embereket. A látottak után sokan még ma is képtelenek elhinni, hogy Michael Jackson valaha is gyerekeket molesztált volna, ám most úgy tűnik egykori testőre végre elmondja az igazságot.

Testőrei mindent láttak

Michael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes egy Instagram posztban írta le gondolatait, mert úgy érzi, nem hallgathat tovább. A pop királyának első embere elmondta, bár rengeteg lehetőséggel keresték meg, hogy elmondja az igazságot, eddig mindet megtagadott. Most viszont elérkezettnek érzi az időt arra, hogy beszámoljon arról, mi is történt valójában a Neverland birtokon.

Újabb film készülhet

Ahogy Matt Fiddes írja, felvette a kapcsolatot korábbi kollégájával, akikkel együtt dolgozott Jacksonnak és feltehetően egy új dokumentumfilmben majd beszámolnak a valóságról- természetesen saját szemszögükből. Elmondása szerint, ha valaki, akkor ők tudják, mi folyt éveken keresztül a világsztár birtokán. „A tények nem hazudnak, csak az emberek” - írja Matt, aki egyelőre arról nem adott információt mikor készülhet el a film.

A világ legnagyobb sztárpárja lehettek volna, ha ez nem áll közéjük.

Leadfotó: Profimedia-Red-Dot

Oldalak