Sztárok

Lázban ég az internet: megdöbbentő felvétel került napvilágra Michael Jacksonról

A régi videót egy Michael Jackson rajongói oldal töltötte fel a TikTok-ra.

Több mint tíz éve nincs köztük

Michael Jackson még kisgyerek volt, amikor megismerte a világ: 1966-tól bátyjaival a The Jackson 5 együttes tagjaként dalolt a funky, az r&b, a soul és a diszkó műfajában, ám a csodagyerekként emlegetett kisfiú hamar túlnőtt a családi együttesen, s a 80-as évek elejére meghatározó alakja lett az amerikai popkultúrának; az igazi áttörést a Thriller című albuma hozta el neki 1982-ben, s egyből a csúcsra jutott. Jackson utánozhatatlan tehetségét senkinek sem kell bemutatni, a világ minden pontján ismerik a munkásságát, sőt, még több mint tíz évvel az elvesztése után is milliók rajonganak semmihez sem hasonlítható életművéért. 2009-ben bekövetkezett tragikus halála egy emberként rázott meg mindenkit a világon: Jacksont váratlanul eszméletlen állapotban találták Los Angeles-i otthonában, s bár az énekes magánorvosa megpróbálta újraéleszteni, nem járt sikerrel. A mai napig rengeteg elmélet kering arról, hogy az orvos többet is tehetett volna a hírességért, akit még ma is rengetegen gyászolnak, de szerencsére számos fantasztikus dal, videoklip és koncertfelvétel maradt fenn az utókor számára a pop királyától – egy sosem látott videó például épp a napokban robbant bombaként az internetet, a Jackson-rajongókat pedig mélyen megérintette, hiszen egy súlyos következményekkel járó, aktuális eseménnyel vonták párhuzamba.

Kíváncsi vagy a felvételre? Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.