Több mint 20 éve együtt: ez Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones házasságának titka

Hosszú ideje él együtt Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, s annak ellenére, hogy pontosan 25 év van köztük, kapcsolatuk ma is ugyanolyan kiegyensúlyozott, mint megismerkedésükkor. A nagy korkülönbség mellett házasságuk másik érdekessége, hogy mindketten ma, azaz szeptember 25-én ünneplik születésnapjukat – míg a színésznő 52, a színész 77 éves lett.

Nem könnyű rátalálni az igazira

Nehéz dolga van a mai kor emberének, ha életre szóló románcot keres: manapság a párkapcsolatok és a házasságok nagy része szakítással végződik, és nem ritka jelenség a társas magány sem. Persze mind vágyunk valakire, akivel egy élethosszig tartó szövetségre léphetünk, mégis, a „holtomiglan-holtodiglan” sokak számára lehet ijesztő – hiszen honnan tudhatjuk, hogy valóban a megfelelő embert választottuk, és aki mellett hűségesen ki tudunk tartani hosszú évtizedeken keresztül? Nehéz kérdés ez, s talán még nehezebb lenne megválaszolni, ha nem lenne néhány inspiráló történet, melyek adnak némi reményt és megmutatják, valóban létezik a mindent elsöprő, igaz szerelem. Ilyen különleges szövetséget alkot immáron több mint 20 éve Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, akik igazán büszkék lehetnek a kapcsolatukra, Hollywoodban ugyanis igazi ritkaságnak számítanak az ilyen régóta tartó házasságok – ráadásul ők duplán kivételesek, hiszen pontosan 25 év van közöttük, az Oscar-díjas színész javára. Románcukból két gyermek született: 2000. augusztus 8-án Dylan Michael Douglas látta meg a napvilágot, majd őt követte Carys Douglas nevű kislányuk. De honnan indult ez a különleges kapcsolat és mi a titka annak, hogy több mint két évtized után is töretlenül tart?

Michael Douglas kétszer házasodott meg, első felesége Diandra Luker volt: házasságukból egy fiúgyermek született 1978-ban, Cameron Morrell Douglas. Kapcsolatuk azonban végül megromlott és úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább – ezután lépett be Douglas életébe a fiatal és gyönyörű színésznő. 1996-ban ismerkedtek meg, az első találkozás pedig kifejezetten érdekesre sikerült: Antonio Banderas és Melanie Griffith voltak azok, akik bemutatták őket egymásnak egy privát vacsora keretében. A színésznek annyira megtetszett a mellette ülő Zeta-Jones, hogy már akkor kijelentette, ő lesz a gyermekei édesapja – s mivel érezte, hogy ezzel kicsit túllőtt a célon, másnap egy hatalmas virágcsokrot küldött bocsánatképpen a színésznőnek, aki végül beadta a derekát.
Kattints a további képekért!

Idén tavasszal már 18 éves lett, a világmárkák vezetőinek noteszében rég ott lapul a neve. A sztárpár lányának szépsége mindenkit megbabonáz.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak