Nem aprózták el: hatalmas közös tetoválást csináltatott a két hollywoodi szépség

Selena Gomez és Cara Delevingne úgy döntöttek, megpecsételik barátságukat egy közös tetoválással - a két sztár igen különös helyre varratta az érdekes mintát.

Legendás barátságok

Bizony nem csupán mi, átlagos emberek szeretjük a hosszútávú barátságokat, hanem a sztárok is: nem egy hírességről tudjuk, hogy nem váltogatják folyamatosan baráti társaságukat, hanem évek óta szinte mindig ugyanazokkal az emberekkel mutatkoznak a nyilvános eseményeken, a paparazzi fotókon vagy éppen a közösségi médiában. A sztárvilágban is léteznek tehát olyan barátságok, amik egy életre szólnak, amelyeken nem fog az idő, hiszen sok próbát kiálltak már, így eltéphetetlen kötelék alakult ki köztük. Remek példa erre Jennifer Aniston, Courtney Cox és Lisa Kudrow vagy éppen Kate Winslet és Leonardo DiCaprio viszonya, de ott van még Salma Hayek és Penelope Cruz kapcsolata is. Selena Gomez énekesnő és Cara Delevingne modell csakugyan azon párosok közé sorolható, akik még karrierjük elején lettek barátnők, amikor a hírnév fogalmát még nem igen ismerték – kapcsolatuk azonban kiállta az idő és a sztárság próbáját is, ezért a két szépség most úgy döntött, barátságukat egy közös tetoválással pecsételik meg. Galériánkban mutatjuk a különleges motívumot!

Justin Bieber exe, a gyönyörű Selena Gomez igencsak szereti a tetoválásokat: testét több is díszíti, ám az eddigi minták korántsem olyan feltűnőek és nagyok, mint a mostani, amit modell barátnőjével csináltatott.
Kattints a további képekért!

Egymásnak esett a két világhírű színész és izomkolosszus, amiért a Szikla nem hajlandó visszatérni a Halálom iramban befejező, tizedik részében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak