Sztárok

Nélkülük folytatódik A mi kis falunk: három főszereplő is távozik

A népszerű sorozat három meghatározó karakterétől kell búcsúznunk.

Alapszereplők távoznak A mi kis falunkból

A mi kis falunk kissé bolond, de annál szerethetőbb figuráinak életét a sorozat 2017-es indulása óta követi nyommal a hazai közönség. A fiktív falucska, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait bemutató széria egy csapásra Magyarország legnépszerűbb és legnézettebb sorozata lett, olyannyira, hogy jelenleg már a hatodik évad fut az RTL Klubon szombat esténként, igaz, már nem sokáig. A most szombati, 6. epizód után ugyanis több hónapos pihenőre vonul. Lesz azonban ezzel együtt egy nagyon fontos változás a produkció életében, három alapszereplő ugyanis nem szerepel majd a folytatásban.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

A mi kis falunk hatodik évadja szeptember elején vette kezdetét, az október 2-i epizód után azonban újabb szünetre megy, a folytatás időpontjáról pedig egyelőre nincsenek konkrétumok, de az biztos, hogy a nézők a minden valószínűséggel csak jövőre folytatódó sorozatban már nem találkozhatnak három főszereplővel.
Kattints a további képekért!

Gyerekkori fotót posztolt az egyik legnépszerűbb magyar híresség. Te rájössz, hogy ki lehet ő?

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.