Gólyahír: Megszületett Scarlett Johansson második gyereke – ritka különleges nevet adtak neki

Megszületett a kétszeres Oscar-díjra jelölt színésznő Scarlett Johansson második gyermeke és meglehetősen rendhagyó nevet adtak a gyermeküknek.

Megszületett Scarlett Johansson második gyermeke

Scarlett Johansson férje, a 39 éves Colin Jost árulta el szerdán a baba nemét és nevét, amikor Colin feltette a hírt az Intsagram-oldalára, és megerősítette, hogy fiuk született, akinek a neve: Cosmo lett.

A 36 éves Scarlett Johansson és Colin Jost ezennel hivatalosan is szülők lettek. Johansson képviselője, Marcel Pariseau megerősítette a People-nek, hogy a színésznő nemrég szülte meg első közös gyermeküket.

A színésznőnek ez a második gyermeke; már van egy hatéves kislánya, Rose, a volt férjétől, Romain Dauriac-tól.

Nemrég erősítette csak meg Johansson férje a hírt

Csak nemrég erősítette meg a hírt Jost, hogy felesége terhes. A hétvégén Jost egy standup show alkalmával azt mondta a közönségnek: „Gyermekünk lesz, izgalmas” - mondta egy ottani forrás.

Johansson terhességéről július elején számoltak be először. A hírről több forrás is tájékoztatta a Page Six oldalát: „Scarlettnél hamarosan esedékes a szülés, tudom, hogy ő és Colin nagyon izgatottak" - mondta az egyik.

Egy másik hozzátette: „Scarlett hamarosan szülni fog, tudom, hogy ő és Colin nagyon izgatottak, de Scarlett titokban akarja tartani.”

A humorista tavaly júliusban beszélt arról, hogy hamarosan családot fognak alapítani, annak ellenére, hogy korábban nem tervezett szülővé válni, de elmondása szerint tavaly valami megváltozott benne. „Határozottan ez jár a fejemben. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy kihívás lesz, de azt is gondolom, hogy nagyon szórakoztató lehet. ”

Az esküvő is visszafogott volt

Jost és Johansson három év után titokban házasodtak össze 2020 októberében, a világjárvány miatt csak a szűk család és a legközelebbi barátok voltak jelen a szertartáson, de a Marvel filmekből ismert sztár azt mondta, egyébként is csendes, visszafogott esküvére vágyott, hogy meghitt legyen.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak