Nem fogod elhinni, hogy ki Renée Zellweger új párja – 10 évvel fiatalabb a pasi

Renée Zellweger új kedvese, Ant Anstead ismerte el nyilvánosan kapcsolatát a színésznővel. A férfi ismerős lehet azoknak, akik a Discovery csatornát nézik.

Renée Zellweger új partnere törte meg a csendet

Ant Anstead oszlatta el a pletykákat Renée Zellwegerrel való kapcsolatát illetően, miután a múlt hónapban online terjesztették néhány csókról készült fotókat, amelyeket a Page Six oldal szerzett.

A férfi a magyar tévénézők számára az Autókereskedők című műsorból lehet ismerős. Több évad után ő lett a műsor új arca, miután Edd China távozott a Discoverytől.

Bár a 42 éves televíziós műsorvezető nem mesélt nyíltan az 52 éves Zellwegerrel való kapcsolatáról, de megosztott néhány részletet megosztott az E! New a beszélgetős műsorában arról, hogy mennyire "közeli" kapcsolatba kerültek.

„Nézd, mindenki tudja már, hogy Renée és én milyen közel kerültünk egymáshoz. Szerettük volna titokban tartani egy ideig, de sajnos valaki lőtt néhány lesifotót, aztán kitette a netre.” – magyarázta Anstead, aki nem volt hajlandó ennél jobban részletekbe bocsátkozni.

Azt is hozzátette, hogy „igazi öröm” volt együtt dolgozni a Bridget Jones naplója sztárjával, ugyanis Discovery csatorna egyik műsora kapcsán ismerkedtek össze, abban dolgoztak közösen,

„Ő szuper profi, és tud hegeszteni." –mesélte.

Anstead és az 52 éves Zellweger a múlt héten részt vettek első nyilvános rendezvényükön, amikor megjelentek a Radford Motors gáláján, a kaliforniai Lyoni Légimúzeumban, ahol Ant bemutathatta egyik valóra vált álmát, a Lotus Cars-szal közösen tervezett autóját.

Egy forrás a múlt héten azt mondta a People -nek, hogy Anstead és Zellweger "elég komolyan veszik egymást".

„Mindketten el vannak foglalva különböző projektekkel és karrierjükkel, de nagy vonzalmat éreznek egymás iránt" - mondta a forrás. Egy másik hozzátette, hogy a páros „kirándul a tengerparton, elmennek fagyizni és más gyermekbarát programokra".

„Idejük nagy részét együtt töltik a Laguna Beachen, amióta Ant ott lakik, és nagyon boldognak tűnnek." - mondta a második forrás.

A műsorvezető és egyben autószerelő korábban volt már házas. Még 2018-ban vette el második feleségét, Christina Haacket, de idén júniusban véglegesítették a válásukat. Összesen három gyermeke van.

Oldalak