Megszületett a Gossip Girl magyar származású sztárjának gyermeke - Fotó

Jessica Szohr tündéri babának adott életet.

Anya lett a Pletykafészkek sztárja

Jessica Szohr szépsége a 2000-es évek végére meghódította Hollywoodot. A gyönyörű színésznő külseje nem véletlenül egzotikus: ereiben magyar, angol és fekete vér is csörgedezik. A szereplést 2003-ban kezdte, mikor szerepet kapott a My Wife and Kids című sorozat egyik epizódjában, majd 2007-ben elérkezett számára a nagy áttörés is, mikor szerepet kapott a népszerű Gossip Girl című tini drámasorozatban, amelyben Vanessa Abrams-ként láthatták őt a nézők. A sorozat itthon Pletykafészek címen futott és az alapját adó könyv - Cecily von Ziegesar népszerű Bad Girl című regénysorozata - Magyarországon is óriási sikert aratott.

Jessica az utóbbi időben nem a karrierjét, hanem a magánéletét építette: most a külföldi és az egykori, hazai rajongók is egy emberként örülnek annak, hogy a közelmúltban megszületett a 35 éves sorozatsztár első gyermeke - amiről már egy Instagram-bejegyzés is kikerült.

Így néz ki ma Jessica Szohr!

Jessica élete 35 éves korában ért révbe, Brad Richardson jégkorongozó mellett, akivel tavaly a családalapítás mellett döntöttek.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös lelki tusájáról jó barátja, Tom Brabdy vallott.

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak