Sztárok

Jakupcsek Gabriella és lánya, mint két tojás – Fotókon a 12 éves Emma

Nem csak külsőre hasonlít anya és lánya.

Anya és lánya

Jakupcsek Gabriella január 18-án ünnepli az 58. születésnapját, habár elnézve a műsorvezető fiatalos külsejét és lendületét, ezt elég nehéz elhinni. Pedig szakmai múltja árulkodó, karrierje közel harminc évvel kezdődött el, és szerencsére nem úgy tűnik, hogy egyhamar véget ér. A magyar televíziózás meghatározó alakja három gyermek büszke édesanyja. Fiai már felnőttek, a műsorvezető pedig majdnem 46 éves volt, amikor kislányával volt várandós. A bulvársajtó ekkoriban nagyon kipécézte magának, Gabi állítása szerint kegyetlenül bántak vele. „Szándékosságot sejtettek amögött, hogy egy sikeres nő 45 évesen miért akar harmadik gyereket. Nagyon sokat változott a világ azóta. Ma már nemhogy elfogadott, hanem kifejezetten pozitív, hogyha valaki későn még belevág a szülőségbe, de akkor ez tabukat döntögetett. Rettenetesen rosszul kezelte a bulvársajtó” – mondta el egy korábbi interjúban a tévés. Emma Róza 2008. november 30-án látta meg a napvilágot, vagyis ma már 12 éves. Mutatjuk, milyen szép kamasz lett belőle!

Jakupcsek Gabriella húsz évvel kisebbik fia születése után 2008-ban hozta világra a lányát, akinek édesapjával, Kliegl Ádám operatőrrel 1999 óta házasok.
Kattints a további képekért!

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt hullámvölgyeiről a népszerű műsorvezető.

Leadfotó: facebook.com/jakupcsek

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.