Sztárok

Kétszeres apa lett Freddie: majdnem lemaradt kisfia születéséről

Fehérvári Gábor Alfréd úszik a boldogságban. Az énekes képet is mutatott újszülött kisfiáról.

Megszületett Freddie kisfia

Fehérvári Gábor Alfréd, ismertebb nevén Freddie első gyermeke szűk másfél évvel ezelőtt, tavaly év elején látta meg a napvilágot. A kislány a Léna nevet kapta. Az előadó nem gyakran enged betekintést a magánéletébe, családját igyekszik óvni a nyilvánosságtól. Két hete meglepetésként ért minket a hír, miszerint nemcsak hogy úton van feleségével, Dórival közös második gyermekük, de a várandósságot annyi ideig sikerült titokban tartani, hogy már csak napok kérdése, hogy a kisfiú megszülessen. Az énekes már ekkor elárulta, hogy kisfiukat Ármin Farkasnak fogják majd keresztelni. „Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el” – mondta ekkor Freddie, ám ez a vágya majdnem nem teljesült.

Május 29-én, vasárnap, három nappal a kiírt dátum után megszületett a kis Ármin. Az örömhírről az Instagram-oldalán számolt be a híresség, aki leírta: nagyon pechesnek érezte magát, amiért kisfia pont azt a napot választja, amikor neki koncertje van, így vagy nem lehet jelen a szülésnél vagy nem ér vissza a fellépésére. „Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját. Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden. Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt. Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett” – fogalmazott a bejegyzésben, melyben egyben hálát is adott a tegnapi napért, mindenkinek, aki részt vett benne, de legfőképp feleségének, „mert a várandósságot és magát a szülést így végig csinálni rajtad kívül senki sem lett volna képes, és Árminnak aki úgy intézte, hogy Apa még pont ott legyen”.

Freddie képet is mutatott újszülött kisfiáról, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Csányi úgy gondolja, neki mindig többet kellett bizonyítania szakmáján belül származása miatt, erre pedig a főiskola alatt jött rá, ám korábban édesanyja is hangoztatta, hogy fiának jóval többet kell majd teljesítenie, mint másoknak.

Leadfotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...