Solti Ádám volt szeretője elmondta a saját történetét: megtörte a csendet közös gyermekükről

Megszólalt Solti Ádám volt szeretője és házasságon kívül született gyermekének anyja. Ő egészen más szempontból tekint a történtekre.

Kiderült a félrelépés

Pár napja rukkolt elő a drámai vallomással Solti Ádám, a Barátok közt egykori szereplője, miszerint nős emberként félrelépett és akarata ellenére közel két éve született egy házasságon kívüli kisfia a volt szeretőjétől. A színész és felesége évek óta küzdenek egy babáért, a súlyos titok kiderülése után Berni egy időre el is hagyta a férjét, de végül megbocsátott és adott egy második esélyt neki. A színész azt állítja, azért állt elő hűtlensége történetével, mert úgy érezte, nincs más választásuk, mivel a gyermek édesanyja bírósághoz fordult.

A Blikk elérte Solti Ádám gyermekének anyját, aki név nélkül elmesélte a saját verzióját. A történtek kapcsán elmondta: megérti a média érdeklődését, de a kisfia létezése óta egyszer sem fordult a sajtóhoz, sosem volt vágya szerepelni, és ezután sem tervez. „Érthetetlen számomra, hogy Ádám miért érezte szükségét annak, hogy ezzel a személyes ügyével a sajtóhoz forduljon. Az általa elmesélt történetet más szemszögből ismerem, azt én nem kívánom a nyilvánossággal megosztani. Valóban született egy közös gyermekünk, akit egyedül vállaltam. Édesanyámtól és a teljes családomtól a kezdetektől fogva sok segítséget kapva, szeretetben és biztonságban nevelem őt. A kisfiam egy barátságos, kedves, nyitott, boldog teremtmény, és mindent megteszek, hogy ez így is maradjon” – mondta el, majd Soltiék azon állítására is reagált, hogy a színész és ügyvédje sem érti, miért fordult a nő bírósághoz.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2