Megszólalt a gyászoló anya is - Ezt üzente LL Juniornak

A tragédia után most először szólalt meg LL Junior elhunyt kisfiának édesanyja, Csilla.

Nyílt levél

A népszerű zenész hároméves kisfia, Dávidka szombat délután egy tragikus balesetben vesztette életét Zuglóban, azóta LL Junior és gyermekei anyja, Csilla képtelenek feldolgozni a történteket. A zenész nemrég ügyvédjén keresztül üzent Csillának, hogy szeretné átvenni a felügyeleti jogot nagyobbik gyereküknél, Lacikánál, most azonban a gyászoló édesanya is megszólalt Facebook oldalán.
"Kérdezem én, mint anya, aki látta meghalni a gyermekét?! Kérdezem én, mint szülő, tőled LL.Junior! Kérdezem én, mint érző ember, aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat, mert nincs (...)" - kezdte nyílt levelét Facebook-posztjában a kétségbeesett édesanya, aki képtelen feldolgozni az utóbbi napok történéseit.

Harcolni fog fiáért

A nyílt levélben továbbá Csilla azt is leírta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy LL Junior ne vehesse át a felügyelei jogot, és továbbra is ő nevelhesse a hatéves Lacikát. "És szeretett fiam emlékére esküszöm, hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért" - fogalmazott Csilla, aki szépen kéri gyermekei apját, hogy tartsa tiszteletben az elhunyt Dávidka emlékét.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!