Tatár Csilla ebben a szerepben várja újra a nézőket

Szeptember 8-án, vasárnap este 21.50-kor debütál az ATV képernyőjén Tatár Csilla új műsora. (x)

Csilla meghallgat

A Mondd el Tatár Csillának első vendége Peller Mariann lesz. A két műsorvezető évek óta nagyon jóban van egymással, így a beszelgetés során Mariann minden küzdelméről bártran mert mesélni Csillának.

Mariann elárulta az is, hogy a legnagyobb boldogság az életében az, hogy 3 csodálatos pasival élhet együtt, ugyanakkor mindkét fia születése után komoly mélypontjai voltak, mert egyáltalán nem volt abban biztos, hogy vissza tud úgy rázódni majd a munka világába, ahogy azt Ő korábban elképzelte. "A legnehezebb feladatom az anyaság. Én tudom, hogy sokan vannak, akiknek ez nem okoz nehézséget és nem türelmetlenek, vagy csak hosszú idő után szakad el a cérna, de én ilyen tekintetben férfias vagyok és ez szörnyű.”

Pszichológus helyett választerápia

A beszélgetésből többek között kiderült az is, hogy Mariann éveken keresztül azt hazudta a férjének, hogy pszichológushoz jár, miközben a sprituális választerápiát tanulta. Férje ma már büszke rá és közösen készítik Mariann saját televíziós műsorát, melyben a spiritualitás iránt nyitott emberekkel beszélget arról, hogy vajon mi dolgunk van ebben a világban.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!