Sztárok

Meghan Markle teljesen kiborult: a hercegné rosszul lett, mikor megtudta, mire készül volt férje

Veszélyben Meghan Markle és a hercegné titkai? Nos, az biztos, hogy exférje, Trevor Engelson olyan dolgokat árulhat el volt felesége magánéletéről, amivel végleg és teljesen tönkreteheti Harry herceg nejét.

Közeleg az újabb botrány?

Meghan Markle azóta borzolja a kedélyeket, hogy beházasodott a királyi családba: kezdetben sok brit azért nem tudta őt elfogadni, mert amerikai, színésznő, félvér, ráadásul elvált nő, aztán jött a többi botrány. Valamit mindig csinált, ami nem tetszett az embereknek: állítólag több alkalommal Katalint utánozta, akivel összetűzésbe is keveredett, de a paparazzikkal sem jött ki jól, éppen ezért sosem tudott igazán beilleszkedni a famíliába és elfogadtatni magát a néppel. A bomba aztán akkor robbant igazán, amikor ő és Harry bejelentették, hogy felhagynak királyi feladataikkal, és az Egyesült Államokba költöznek: mióta ott élnek, számos szennyest kiteregettek már ők ketten a herceg famíliájával kapcsolatban, most azonban fordulhat a kocka, ugyanis Meghan volt férje, Trevor Engelson készülhet ugyanerre, így nem csoda, hogy a hír hallatán meghűlt a hercegné ereiben a vér…

Harry herceg a Spare című életrajzi könyvében számtalan titkot elárult a királyi családról, most pedig Meghan Markle volt férje, Trevor teheti ugyanezt a hercegnével töltött éveivel, házasságukkal és válásukkal, valamint az exszínésznő magánéletével kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Bár szeptember 15-ig még meggondolhatja magát Vilmos, a királyi család egykori alkalmazottja szerint nem fogja, így az a nap hatalmas jelentőséggel bírhat mind Vilmosra, mind pedig Harryre nézve.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.